Sinds 1998 een begrip in de regio

Roubos Auto's - Sinds 1998 uw adres voor betrouwbare occasions, onderhoud, service & reparatie

Over ons

Roubos Auto’s is opgericht in 1998 en is sinds 2006 gevestigd op De Sluis 1 te Dussen. Met 9 medewerkers biedt Roubos Auto’s betrouwbare occasions én onderhoud, service en reparatie.

Bij Roubos Auto’s staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daardoor is Roubos Auto’s een begrip in de regio en daarbuiten. 

Betrouwbare occasions

Alle occasions zijn persoonlijk geselecteerd en grondig gecontroleerd zodat de betrouwbaarheid van het aanbod gegarandeerd is. Alle auto’s worden (tenzij anders overeengekomen) geleverd met 6 maanden bovag garantie en zonder afleveringskosten.

Ook als u een auto wilt inruilen bent u van harte welkom. Wij doen ons best om u te voorzien van een goed inruilvoorstel. 

Hoewel wij de nodige zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maken van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de (aan)geboden informatie.

Centraal gelegen

Met een groot- en snel wisselende aanbod, en een gunstige locatie dicht bij de A27 brengt u niet voor niets een bezoek aan ons.