Home
Occasions
Bedrijfswagens
Handel
Offerte
Werkplaats
Schade-service
Financiering
Actie
Openingstijden
Informatie
Contact
Route

Roubos Auto's
De Sluis 1
4271 CZ Dussen
Tel. (0416) 39 29 29
Fax (0416) 39 16 59

Auto- of ruitschade? Laat ons het regelen !

Schadeherstel
Even een misverstand rechtzetten. Veel verzekeraars verwijzen u naar gespecialiseerde bedrijven voor schadeherstel.
Ze doen voorkomen alsof dat uw enige keuzemogelijkheid zou zijn.

Maar u wilt misschien helemaal niet naar een bedrijf dat u niet kent en waar men u niet kent. Goed om te weten dat u die keuzevrijheid wel heeft. Ook voor perfect schadeherstel kunt u bij Roubos auto's terecht. Wij kennen u en uw auto.
En de reparatiekosten? Die worden door de verzekeraar gewoon uitgekeerd. Natuurlijk krijgt u tijdens het herstel de beschikking over ons vervangend vervoer.

Glasreparatie
Een ingeslagen ruitje. Een ster in de voorruit. Er zijn van die schades die niet kunnen wachten. En wachten hoeft ook niet. Repareren is tegenwoordig heel eenvoudig, ook bij Roubos auto's. Wij bieden u namelijk ook GlasService.
Snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie.

Snel en vakkkundig
Afhankelijk van de schade wordt bepaald of u kunt wachten op de reparatie. Om het u gemakkelijk te maken, kan glasreparatie ook tegelijk met een reguliere onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.

Zonder rompslomp
Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeraar. Voor een snelle afhandeling adviseren wij u uw groene kaart of polisblad mee te nemen.

Voordelig
Autoruitreparatie- en vervanging is er al vanaf EUR 0,- eigen risico. U dient wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA Extra)